Wat ik voor jou kan betekenen

Werken aan jou uitdaging …

We starten met de vraag welk resultaat jij wilt behalen en controleren dit na afloop. We gaan samen op weg. En daarbij staat een cabrio metafoor voor mijn werkwijze. Cabrio komt van het woord capriolen. Gekke bokkensprongen maken. Het dak eraf is zo’n capriool. Eén waardoor je zicht krijgt op alle kwaliteiten van de cabrio. Daarnaast voel, zie en hoor je meer van alles wat er om je heen gebeurt. Van wat jij belangrijk vindt. Voel je de wind al door je haren gaan? Hoor je de vogels fluiten?

Coaching is vergelijkbaar. We gaan kijken wie jij in de kern bent. Welke kwaliteiten jij in je hebt. Wat voor jou belangrijke waarde heeft, zodat je dit in de praktijk met voldoening kan inzetten. In gesprek bepalen we koers en geven we actief vorm aan jouw traject. We gaan in korte tijd veel bereiken.

De capriolen staan voor mijn kracht, die de reis naar je bestemming leuk en waardevol maken. Empathisch van aard bied ik ruimte aan jouw verhaal op een open, eerlijke en nieuwsgierige manier. Alles 100% vertrouwelijk en zonder oordeel!

Jij bent het, die de koers bepaald. Durf je in te stappen?

Coachees over mij …

Coaching bij jou was een geweldige ervaring. Ik heb keuzes leren maken door mezelf te leren zijn en op waarde te schatten. Ik sprankel weer!

En meer

Jij ziet mensen zoals ze zijn en kunt écht luisteren. Iedere sessie heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Mezelf ont-wikkelen, op een manier die bij mij past en waardoor ik het leven weer kan inademen.

Live sparkles, when you do!